Toiveet, kehitysehdotukset ja vieraskirja

Tänne voit tulla antamaan palautetta sivustostani, kertomaan kehitysehdotuksia, toivomaan reseptejä ja ohjeita tai muuten vain kommentoimaan.


 
 

 

12 kommenttia:

 1. Hei! Ihana blogi ja ihanat kuvat. Ryhdyin etsimään jotain inspiraatiota omiin leivonnaisiini ja löysin tämän. En tosin ole kokeillut yhtäkään reseptiäsi, mutta ehkä sekin aika tulee. Mieleni tekisi vain lähteä kauppaan ja ostaa kaikkea tarpeellista ja erikoisempaa leivontaan. Opiskelijana tosin ei ole varaa kauheasti leipoa mitään ylimääräistä tai ainakaan kallista, paitsi silloin kun haluaa herkutella on mukava leipoa jotain, jolloin se tulee halvemmaksi tai jossain tapauksissa ei tule.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta! :) Voisin etsiskellä ja kehitellä halvempiakin reseptejä. Tunnisteisiin siis tulee varmaankin "halpaa leivontaa" tms. Niihin resepteihin voisin myös laskea raaka-ainekulut. :)

   Poista
 2. Aivan ihanan näköisiä ohjeita ja herkkuja! Ja kaikkein ihaninta, ettet ole päällystäny kakkuja sokerimassalla, se on mielestäni aina yhtä inhottavan yli-makean ja teennäisen näköistä! :D Täytyykin selailla lisää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista! En itsekään oikein pidä sokerimassasta, olen kanssasi samoilla linjoilla. :)

   Poista
 3. Melko usein on tarve leipoa makeita leivonnaisia munattomana, ja kaipailen uusia reseptejä sillä saralla kun itellä pyörii ne yhät ja samat hyväksi havaitut ohjeet kerrasta toiseen, en ole koskaan käyttänyt mitään kananmunan korvike-ainetta vaan ohjeissani kananmuna on "luonnostaan" pois, ja sellaisia ohjeita etsiskelen lisää. Mieluusti toki reseptit helposti ja/tai nopeasti valmistuvia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toiveesta! Alankin tästä paneutumaan munattomiin resepteihin, luulen että jo ensi viikon aikana olisi mahdollista julkaista sellainen resepti. :) Hyvää pääsiäistä!

   Poista
 4. Oletpa osaava blogin tekijä ja kakkujen leipoja! Ihailen kovasti näitä töitäsi!

  VastaaPoista
 5. Hei!
  Löysin blogiisi tämänpäiväisen Maaseudun Tulevaisuuden kautta. Mitä mahtavia leivontaohjeita! Nautin, kun nämä ovat yksinkertaisia ja sellaisista raaka-aineista, joita yleensä aina kaapista löytyy. (paitsi suklaata, koska ne on yleensä syöty :) Vihaan ohjeita, joissa tarvitaan seitsemästä eri aineesta pienen pieni hippunen, mitkä pitää kaikki vielä metsästää eri kaupoista :) Eikä ole vaikeita ohjeita tällaiselle poropeukalolle, eikä mitään turhaa hifistelyä. Jatka samaan malliin! Musta tuntuu, että täältä löytyy hyviä nopeita ohjeita just niihin tilanteisiin, kun joku tulee yllättäen kylään tai omaa hammasta kolottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos ihanasta kommentistasi! Yritänkin pitää reseptit melko simppeleinä. :)

   Poista
 6. <3 Ei lisättävää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, se piristi päiväni! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)