Tietoa blogin kirjoittajasta

Olen -99 syntynyt tyttö Länsi-Suomesta. Harrastuksiini kuuluu leipominen, kokkailu, kaikenlaiset käsityöt sekä koiran kanssa lenkkeily.
 
Aloitin leipomisen toden teolla 2011. Toki autoin sitä ennenkin äitiäni esimerkiksi joulupipareissa. Silloin mieleeni syttyi ajatus leipomisesta, ja aloitin helpoista muffineista. Ensimmäiset muffinini onnistuivat hyvin, ja siitä siirryinkin marjapiirakoihin ja teeleipiin. Jotain kehitystä uskoisin tapahtuneen, vaikka tottakai vieläkin leivon niin marjapiirakoita kuin teeleipiäkin. Nyt kuppikakut ovat sellaisia, joihin olen erityisen ihastunut.
 
En ole vieläkään mikään ammattilainen, mutta harjoittelu tekee mestarin. Haaveni on oma yritys, konditoria. Leipoisin ja myisin itse tekemiäni leivonnaisia. Yläasteen jälkeen suuntaan lukioon. Myöhemmin on tarkoitus opiskella enemmän leivonta-alaan liittyvää.
 
Olet erittäin tervetullut blogiini, ja lukijaksi saa liittyä. Kuviani ei saa kopioida ilman lupaani, ja sittenkin olisi hyvä jos alkuperä mainittaisiin.

Voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse: leivontaarakkaudella.blogi@gmail.com
 
~ Neiti Leipuri

1 kommentti:

  1. Pääsiäisleivonnaisia etsiessäni törmäsin blogiisi. Aivan upeita leivonnaisia sinulla! Haaveita ja unelmia pitää olla, toivottavasti pääset toteuttamaan haaveesi omasta konditoriasta. Kiitos ohjeistasi, Hyvää Pääsiäistä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)