perjantai 19. elokuuta 2016

Kaikki hyvä loppuu aikanaan

On tullut aika kiittää ja kumartaa. Näiden sanojen myötä Leivontaa rakkaudella lopettaa. Blogin parissa kuluneen vajaan kolmen vuoden aikana on koettu paljon niin leivonnan kuin muidenkin asioiden saralla, ja nyt blogi on tullut tiensä päähän. Tahdon kiittää teitä lukijoita, satunnaisia ja pidempäänkin seuranneita. En olisi tässä ilman teitä. Vaikka perustinkin blogin itseäni varten, sen ura olisi voinut jäädä kovinkin lyhykäiseksi ilman kiinnostusta reseptejäni kohtaan.
 
Olen miettinyt jo oikeastaan keväästä asti blogin lopettamista. Olen pelännyt sen kuolevan reseptien samankaltaisuuteen tai ideoiden puutteeseen, mutta niin ei olekaan käynyt. Haluan blogilleni arvokkaan lopun ja siksi olemmekin tässä tilanteessa. Ei ole yksittäistä syytä, miksi lopetan blogini. Minusta vain tuntuu, että yli 600 reseptin jälkeen kannattaa jo suunnata kohti uusia tuulia. Päätös ei tietenkään ole ollut helppo, mutta toisaalta; onko mikään päätös?
 
Blogi resepteineen jää tavallaan tänne elämään, ei vain enää aktiivisena. Blogi jää nettiin reseptipankiksi sekä itselleni että teille. Viimeisenä kakkuna olkoon uuden tarhamme valmistumisen kunniaksi leivottu kinuski-puolukkakakku heppateemalla.
 
 
 
 
 
Kiitos vielä kaikesta!

6 kommenttia:

 1. Voi EI!!!!! :( Mistäs nyt bongailemaan kivoja,helppoja,nopeita yms reseptejä!
  Joka ilta tullut tsekattua onko uutta ohjetta tullut! :)
  Mutta KIITOS ja hyvää jatkoa, pitänee varmaan alkaa järjestyksessä testaamaan kaikki reseptit niin johan riittää leivottavaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi, ihanaa jos blogi on miellyttänyt! :) Toivottavasti täältä löytyy vielä sullekin uusia tuttavuuksia :D

   Poista
 2. Kiitos sinulle ja paljon tsemppiä jatkoon ja leipomuksiin (ja mihin ikinä sitten päätätkin ryhtyä, hyvä siitä tulee!).

  Ja vielä lopuksi: huomasin, että olet välttänyt kakuissasi liivatetta: olethan huomannut että sitä on myös vaahtokarkeissa (yritän välttää sitä itsekin).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)

   Joo, vaahtokarkit ovat aina olleet tietoinen virhe, niistä en ole kyennyt luopumaan.

   Poista
 3. Hyvää jatkoa! Kiitos blogisi inspiraatioista. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)