sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Jäädytetyt banaaniherkut

Tänään haluan jakaa teille ihanan herkun, joka on ainakin piristänyt minua kuumina päivinä. Jäädytettyä banaania voi käyttää vaikka miten, ja tämä on yksi esimerkki siitä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan banaanit vain dipataan suklaaseen ja päälle ripotellaan oikeastaan aivan mitä tahansa. Tein näitä Pikku Pippurille, joten päädyin nonparelliin. Tein kahdenlaisia banaaniherkkuja: tummasta ja valkosuklaasta erilaisilla nonparelleilla. Myös pähkinärouhe ja suklaarouhe sopivat täydellisesti. Vain mielikuvitus on rajana näiden tuunaamisessa! Dippauksen jälkeen banaanit nostetaan vain kylmään jähmettymään. Kohmeiset banaanit maistuvat taivaallisilta kuumana päivänä.




 

 
Jäädytetyt banaaniherkut
  • säilyvyys: viikon, parikin pakastimessa
 
banaaneja
varrastikkuja
sulatettua suklaata
nonparelleja, pähkinärouhetta tms.
 
 
Leikkaa banaanit kahteen osaan ja pistä puolikkaat varrastikkuihin. Kasta banaanit sulatetussa suklaassa ja ripottele päälle esimerkiksi nonparelleja. Laita ne sitten pakastimeen jähmettymään ja jäätymään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)