torstai 19. toukokuuta 2016

Daim-piirakka ilman uunia

Kiireisen torstain kunniaksi hieman nopeammin valmistuva herkku - tähän piirakkaan ei nimittäin mene kuin vartin verran ja uuniakaan ei tarvitse käyttää. Piiras on melko ihanteellinen niihin hetkiin, kun vieraille täytyisi keksiä nopeasti jotain hyvää.
 
 
 
 
Daim-piirakka ilman uunia
  • riittävyys: noin 8 palaa
  • valmistusaika: aktiivinen 15 min
  • säilyvyys: 2-3 päivää jääkaapissa
  • vuoka: noin 20 cm piirakkavuoka
 
pohja:
150 g digestivekeksejä
60 g voisulaa
 
täyte:
3,5 dl flora vispiä
100 maustamatonta tuorejuustoa
100 g daim-suklaata sulatettuna
1 banaani
1 tl vaniljasokeria
 
koristeluun:
daim-rakeita
 
 
Leivo kakku. Murskaa keksit tehosekoittimessa tai pussissa kaulimella. Sekoita joukkoon voisula ja painele kakkuvuoan pohjalle. Vaahdota flora vispi. Ota kolmasosa sivuun koristelua varten ja sekoita siihen vaniljasokeri. Vatkaa lopun kermavaahdon joukkoon tuorejuusto ja suklaa. Levitä suklaavaahto piirakan pohjalle. Viipaloi banaani ja asettele viipaleet piirakan keskelle. Viimeistele piirakka kermavaahdolla ja daim-rakeilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)