perjantai 8. huhtikuuta 2016

Ihminen, joka ei tee virheitä, ei tavallisesti tee muutakaan

Tämä ei ole suinkaan ensimmäinen kerta, kun kokeiluni epäonnistuu. Minulla oli ihana idea kauniista suklaakupeista puolukkarahkalla ja kinuskilla täytettynä. Halusin kokeilla hieman erilaisempia suklaakuppeja, mutta siihen koko homma kaatuikin. Levitin kelmun päälle sulatettua tummaa suklaata, jonka sitten rypytin lasin päälle - ilmeisesti turhankin tiiviisti... Ohut suklaakerros ja tiukat rypytykset eivät osoittautuneet kovinkaan mainioksi yhdistelmäksi. Väsättyäni kahdeksan tällaista jäähtymään jääkaappiin tarkoitukseni oli alkaa irrotella kelmuja. Miten sitten kävikään:
 
 
 
 
Puolen tunnin hääräilyn jälkeen lopputulos ei oikein hivellyt silmiä. Tuloksena oli nimittäin runsaasti suklaalastuja, pari haljennutta kupinpuolikasta ja yksi ainut ehjä suklaakuppi. Minua alkoi naurattaa suklaalastukasaa katsellessani. Sain onneksi talletettua tämän ihanan sattuman kameralla. Päätin sitten lopulta - suklaalastujen, kinuskikastikkeen ja puolukkarahkan odotellessa jääkaapissa - soveltaa hieman. Muutamaa minuuttia myöhemmin minulla oli kahdeksan kahvikupillista puolukkarahkaa suklaalastuilla. Kumman nopeasti ne kuitenkin hävisivät jääkaapista kinuskikastikkeen kera.
 
 
 
 
Kuten jo alussa mainitsin, leivontamokat kuuluvat arkeeni. Melko usein lopputulos miellyttää silmää ja makuhermoja, mutta aina välillä suunnitelmat menevät mönkään. Tällä kertaa hoksasin tallentaa mokailuni kameralle - ehkä sanoakseni täällä, että se kuuluu leivontaan. Blogini sisältää monta sataa reseptiä, mutta niiden takana on myös monta epäonnistumista. Postauksen otsikkoa lainaten: ihminen, joka ei tee virheitä, ei tavallisesti tee muutakaan.
 
Hyvää perjantaita! ❤
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)