lauantai 19. maaliskuuta 2016

Suklaiset moussekupit

Tämänkin idean kalastin jostain englanninkielisestä blogista. Tavallisesti ideoita etsiessäni alan googlailemaan yksittäisillä hakusanoilla - englanniksi tietenkin. Luulisin silti, että tällaisia suklaakuppeja on suomeksikin nähty. Täytin suklaasta tehdyt kupposet liivatteettomalla täytteellä, jota voisi ehkä kutsua mousseksi. Lopputulos oli herkullinen ja ihanan suklainen. Mitä sitä muuta tarvitseekaan...
 
 
 
 
 
 
Suklaiset moussekupit
  • riittävyys: 12 annosta
  • valmistusaika: aktiivinen 30 min
  • säilyvyys: ainakin kolmisen päivää jääkaapissa
  • vuoat: 12 silikonista tai paperista muffinivuokaa
 
kupit:
200 g tummaa suklaata
 
suklaatäyte:
2,5 dl vispikermaa
100 g tummaa suklaata
100 g tuorejuustoa
 
 
Sulata tumma suklaa. Levitä sitä lusikalla vuokiin tasaiseksi kerrokseksi. Nosta jääkaappiin jähmettymään. Tee sitten täyte. Sulata tumma suklaa, vaahdota kerma. Sekoita suklaa ja tuorejuusto kerman joukkoon hiljaisella teholla vatkaten. Pursota täytettä jähmettyneisiin suklaakuppeihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)