torstai 11. helmikuuta 2016

Valkosuklaiset mansikkakupposet ystävälle

Nähdessäni tämän päivän Satakunnankansan reseptit ystävänpäivään hullaannuin heti. Ihania herkkuja aukeama täynnä! Enempää miettimättä aloin tekemään näitä ihania kupposia. Alkuperäisessä ohjeessa täytteenä oli liivatteella hyydytetty täyte tuorejuustolla mutta itse jätin erikoisuudet sikseen. Lopputulos oli ihanan makuinen kaikessa yksinkertaisuudessaan.
 
 
 
 
 
 
 
Valkosuklaiset mansikkakupposet
  • riittävyys: 4 pientä lasipurkillista
  • valmistusaika: aktiivinen 10 min
  • säilyvyys: pari päivää jääkaapissa
 
100 g digestivekeksejä
2,5 dl kermaa
200 g mansikoita
50 g valkosuklaata
1 rkl mariannerouhetta
 
koristeluun:
mariannerouhetta
keksinmuruja
nonparelleja
 
lisäksi:
4 pientä lasipurkkia
nauhaa
 
 
Murskaa keksit ja jaa purkkien pohjalle. Vaahdota kerma, ota vajaa puolet sivuun. Survo mansikat ja sulata valkosuklaa, lisää kermavaahdon joukkoon mariannerouheen kanssa. Lusikoi täyte keksimurun päälle. Lusikoi sivuun otettu kermavaahto pursotinpussiin ja pursota lasipurkit täyteen. Viimeistele keksimurulla, mariannerouheella ja nonparelleilla. Kiedo väreihin sopivaa nauhaa halutessasi purkin ympäri ja tarjoile.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)