perjantai 26. helmikuuta 2016

Matka Lontooseen

Muutaman päivän poissaoloni on johtunut matkasta Lontooseen. Kävimme siellä melko pikaisen reissun - omasta mielestäni liian lyhyen - mutta silti ehdin kokea ja nähdä kaikenlaista. Yövyimme Paddingtonin alueella kolme yötä.  
 
 
 
 
 


Ensimmäisenä iltana kävimme vain syömässä, koska enempää emme ehtineet. Tiistaina katselimme hieman nähtävyyksiä ja shoppailimme. Ei mitenkään kovin erikoista mutta tarpeeksi ihanaa minulle. Lontoo on melko kaunis kaupunki ja todella viihtyisä paikka.
 
  
 
Oikeastaan kaikki ruokapaikat, joissa kävimme, olivat hyviä. Viihtyisä tunnelma, ystävällinen henkilökunta ja herkullinen ruoka vallitsi jokaisessa paikassa. Toisaalta taas mitään täydellistä kokemusta en löytänyt, lähinnä perustason ravintoloita kaikki. Jälkiruoista parhaiten jäi mieleen cookie dough lava cake ensimmäisessä käymässämme ravintolassa. Ajatukseni ovat taas lennelleet ja on hyvin mahdollista, että teen tästä jälkiruoasta oman versioni. Kyseessä on siis pienehkö cookiekakku vaniljajäätelöllä ja kinuskikastikkeella lämpimänä tarjoiltuna.
 
Kolmas päivä hurahti Harry Potter -studiolla, joka oli kyllä näkemisen arvoinen paikka. Pitkine bussimatkoineen reissu kesti lähes koko päivän. Oli mielenkiintoista tutustua Harry Potter -maailman kuvauksiin ja moni asia kuvauksista selkenikin.
 
Hotellimme lähellä oleva Hyde Park kannatti myös tsekata. Laajan puiston läpi oli mukava kävellä maisemia katsellen. Mielestäni iso puisto kaupungin keskellä on suuri plussa, sellaisia tarvitaan aina.


Kaiken kaikkiaan matka oli upea. Fiilikset ovat korkealla edelleen. Oli ihanaa unohtaa huolet ja keskittyä tähän kauniiseen kaupunkiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)