torstai 24. joulukuuta 2015

Luukku 24 - Minttukonvehdit

Hyvää joulua!


 
 
 

Minttukonvehdit
  • riittävyys: noin 12 konvehtia
  • valmistusaika: aktiivinen 30 min + passiivinen noin 30 h
  • säilyvyys: parista viikosta kuukauteen huoneenlämmössä
  • vuoka: konvehtimuotti tai jääpalamuotti
 
60 g tummaa suklaata
100 g valkosuklaata
piparminttuaromia
(elintarvikeväriä)
40 g tummaa suklaata
 
 
Sulata 60 g tummaa suklaata välillä sekoitellen. Levitä suklaata konvehtimuotin koloihin, myös reunoille. Anna jähmettyä jääkaapissa. Sulata valkosuklaa, mausta parilla tipalla piparminttuaromia. Maista sopiva minttuisuus. Värjää halutessasi ja levitä täytteeksi suklaakuorien päälle. Anna jähmettyä jääkaapissa. Sulata vielä 40 g tummaa suklaata ja levitä konvehtien päälle. Anna jähmettyä.
 
Irrota konvehdit varovasti muoteistaan. Säilytä huoneenlämmössä.
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)