perjantai 28. elokuuta 2015

Kaksivärinen kuorrute kuppikakuille

Tällä kertaa katsaus siihen, miten kaksivärinen kuppikakkukuorrute tehdään helposti. Olen koittanut muutamia erilaisia tapoja, mutta tämä on simppelein. Kuorrutteet voi joko tehdä eri makuisiksi tai vain värjätä eri väreillä. Itse tein puolikkaan annoksen mansikkakuorrutetta ja puolikkaan annoksen vaniljakuorrutetta. Makuvaihtoehtoja voi kurkata kuppikakut-osiosta.
 
 
 
 
 

 
 
 
 
Kaksivärinen kuorrute kuppikakuille
  • riittävyys: 12 kuppikakulle
  • valmistusaika: aktiivinen 15 min
 
250 g = 4 dl tomusokeria
50 g voita tai margariinia
1-3 rkl maitoa
 
makuvinkkejä:
  • vanilja: lisää muutama tippa vanilja-aromia
  • suklaa: lisää 1 dl kaakaojauhetta ja maitoa
 
 
Tee kreemi. Sekoita pehmeä voi ja tomusokeri murumaiseksi seokseksi. Lisää maitoa, kunnes kreemi on paksua mutta pursotettavaa. Värjää/mausta haluamallasi tavalla.
 
Aseta iso pala kelmua pöydälle. Levitä eri väriset kreemit vierekkäin kelmulle.
 
 
 
 
Rullaa kreemi tiiviille rullalle.
 

 
 
Kieputa päät.
 

 
 
Sujauta kreemirulla pursotinpussiin, vedä toinen kieputettu pää tyllan aukosta läpi. Leikkaa kelmua pois, jotta kreemi pääsee tulemaan pienestä aukosta. Pursota normaalisti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)