lauantai 15. marraskuuta 2014

Kiitos kahvila Landor'sin asiakkaille!

Tänään on Ravintolapäivä, ja monella on varmasti vieläkin auki oma ravintola tai kahvila. Minun osaltani päivä on kuitenkin ohitse ja fiilis on mahtava!
 
Eilinen kului leipomisen merkeissä; leivoin vaatimattomat 120 kuppikakkua. Yhden satsin tein jopa uudelleen epäonnistuneen taikinan vuoksi. Kahvilassa oli tarjolla juomien lisäksi piparkakku- sekä sitruuna-suklaakuppikakkuja. Kuppikakkuja myin yli 60, ja niiden lisäksi osa meni "yksityistilaisuuteen" kahvila Landor'sin tarjoamana. Rahallista tuottoa ei hirveästi tullut, mutta se ei ole ollutkaan tarkoituksena.
 
Kahvilani oli pystyssä Tenhon tilan tilamyymälän yläkerrassa - iso kiitos sinne. Koko päivän apurinani toimi pikkusiskoni, kiitos myös hänelle. Suurin kiitos kuitenkin kuuluu Landor'sin asiakkaille - ei kahvilaa ilman asiakkaita. Oli mahtavaa, että noinkin moni ihminen halusi tulla syrjäiseen kylään kahvilaani. ♥
 
Näillä näkymin Landor's on auki jälleen helmikuussa!
 
 
 


2 kommenttia:

  1. Mahtavaa nuoren ihmisen aktiivisuutta, jota pieni epäonnistuminen/uusleivonta ei lannista! Jatka vain samaan malliin !

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)