keskiviikko 6. elokuuta 2014

Peruna-sienipalttoonapit

 
 
Rukiiset peruna-sienitapakset ovat ehkä enemmin suomalaista kuin niinkään espanjalaista syötävää, mutta Suomessahan me olemmekin. Nämä tapakset saivat hurjasti kehuja. Osa jätti maistamatta sienien takia, mutta oli myös heitä, jotka hullaantuivat näihin toden teolla. Peruna-sienipalttoonapit ovat helppoja valmistaa, ja ne sopivat loistavasti suolaiseksi naposteltavaksi.
 
 
 
 
Peruna-sienipalttoonapit
  • riittävyys: 50 tapasta eli noin 25 hengelle
  • valmistusaika: aktiivinen noin 40 min
  • säilyvyys: parasta samana päivänä, mutta säilyvät seuraavaankin päivään
 
50 palttoonappia
3 keitettyä perunaa
ruukku persiljaa
1 prk = 300 g (herkku)sienisalaattia
 
 
Kuori perunat. Pilko ne pieniksi kuutioiksi. Silppua puolet persiljasta. Sekoita perunat ja persiljasilppu sienisalaattiin. Jaa salaatti palttoonapeille. Koristele persiljalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)