lauantai 2. elokuuta 2014

Kesäkurpitsa-porkkanapalat

10 päivää - 10 tapasta
OSA 5
 
 
edelliset:
 
 
 
Jos edellinen tapasresepti oli yksinkertainen, tämä on todella yksinkertainen. Kesäkurpitsa-porkkanapalojen maku ei ole kovinkaan erikoinen, mutta ulkonäkö on hieno.
 
 
 
 
 
Kesäkurpitsa-porkkanapalat
  • riittävyys: 50 tapasta eli noin 25 hengelle
  • valmistusaika: noin 50 min
  • säilyvyys: päivän, pari jääkaapissa / tee mielellään tarjoilupäivänä
 
2 kesäkurpitsaa
2-3 porkkanaa
 

Jaa molemmat kesäkurpitsat 25 siivuun, siivut saavat olla melko ohuita. Kuori porkkanat. Ota porkkanoista kierteitä kuorimaveitsellä taikka kuvassa olevalla "porkkanateroittimella". Laita kiehkurat kesäkurpitsasiivujen päälle. Säilytä tarjoiluun asti jääkaapissa.
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)