sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Muffinit kinuskisuklaasydämellä

Pandan Kinuski muru -suklaa on jo itsessään niin hyvää, ettei niistä tehdyt muffinit voi olla muuta kuin ihania. Nam! Muffinit valmistuvat puolessa tunnissa, joten ne ovat täydellisiä yllätysvieraiden tullessa. Lämpöinen muffini, jonka sisällä on sulaa suklaata, maistuu nirsommallekin maistajalle. Alempaa löytyvällä reseptillä on myös helppo leipoa lasten kanssa, koska ainekset vain sekoitetaan. Itse tein näitä muffineita tänään pikkusiskoni kanssa.
 
 
 
 
 
Muffinit kinuskisuklaasydämellä
  • riittävyys: 12 muffinia
  • valmistusaika: 15 min + paisto 15 min
  • säilyvyys: parasta lämpimänä, jääkaapissa noin 3 päivää
  • vinkki: saat eilisen päivän muffinin kuin tuoreeksi, jos lämmität sitä noin 20 sekuntia  mikrossa
 
3 dl jauhoja
1,5 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
1 dl maitoa
75 g voita tai margariinia
2 munaa
12 palaa Kinuski muru -suklaata (Panda)
 


Sulata voi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää joukkoon voisula, maito ja munat. Jaa taikinasta noin puolet 12 vuokaan. Laita jokaiseen suklaapala. Jaa loppu taikina päälle. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia.
 
 
 
 
 
 
Katso myös:


  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)