perjantai 7. helmikuuta 2014

Leivonnaisreseptejä ystävänpäiväksi

Keräsin monta upeaa leivonnaisreseptiä, joista saat loihdittua herkkuja ystäville. Vaaleanpunainen ja punainen kuuluvat ystävänpäivään, kuten sydämet, rusetit ja muutkin ihanat asiat. Kategorioin reseptin vaikeustason mukaan. Vaikeustasot ovat helppo, keskivaikea ja haastava. Voit arvioida itsesi ja kykysi ja katsoa reseptejä sen mukaan. Vinkkinä: helpot ovat yleensä myös nopeita!
 
 
 
Helppoja leivonnaisia ystävälle
 
 
Browniet ovat ihania suklaisia leivonnaisia, jotka ovat varmasti ystävän mieleen. Leikkaa sydämen mallisiksi annospaloiksi tai koristele sihtaamalla tomusokeria sydämen muotoon!

 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
Mariannemuffinit valkosuklaasydämellä maistuvat varmasti ystävälle. Jos marianne ei ole ystäväsi mieleen, leivo mariannemuffineiden sijaan dumlemuffineita.  
 
 
 
 
 
 
 

Brownien ja cookien yhdistelmä eli brookie on takuuvarma, herkullinen leivonnainen. Brookiessa on rapeahko "kuori" ja sitkeän suklainen sisus - ei voi maistua pahalta. Brookieiden valmistus on helppoa, mutta ei kaikista nopeinta.
 
 
 
 
 
 
Marengit ovat melko helppoja valmistaa, mutta aikaa vieviä. Värjää marenkivaahto vaaleanpunaiseksi ja pursota kauniiksi keoiksi. Pakkaa nätille paperilautaselle ja kiedo sellofaaniin.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Kaunis, mehevä pätkiskakku on ihana yllätys, jos kutsut ystäväsi kahville.
 
 
 
 
 
 
 
 
Keskivaikeita leivonnaisia ystävälle
 
 
 
 
 
Leivo ystävällesi pieniä ja makeita lusikkaleipiä! Sopivat erityisesti sokerisiin herkkuihin mieltyneille...
 

Upeat ja ihanat suklaa-piparminttukuppikakut ilahduttavat varmasti. Pursottamalla kuorrutteen saat todella näyttäviä kuppikakkuja!
Jos suklainen makumaailma ei innosta, kokeile  mansikkakuppikakkuja! Oikeasti reseptiin ei mansikkaa käytetä, vaan nimi tulee kuorrutteen mansikkatomusokerista.Kinuskidonitsit valmistuvat helposti donitsipellillä. On hankalaa olla syömättä vain yksi, joten pakkaa vähintään kaksi donitsia kauniiseen kakkulaatikkoon!Haastavat leivonnaiset
Suklaa-kinuskineliöistä on hankala saada oikeasti kauniita, mutta jos taitoa riittää, kokeile ihmeessä! Maku on uskomaton - kinuski ja suklaa sopivat oikeasti hyvin toisiinsa.


 
 

Aleksanterinleivokset ovat työläitä, mutta ulkonäöltään täydellisiä ystävänpäivään. Mantelinen ja omenainen täyte sopivat ihanasti toisiinsa. Näistä makeista leivoksista ei voi kieltäytyä!
Minttusuklaatangot ovat leivoksia, jossa yhdistyvät suklainen pohja, valkosuklaa-piparminttutäyte ja suklaakuorrute. Taitoa nämä vaativat, mutta tulos on sen arvoinen!

Hyvää ystävänpäivän odotusta!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)