torstai 30. tammikuuta 2014

Muffinit suklaasydämellä

Muffineiden valmistus on helppoa. Arkenakin saa herkutella, ja alempaa löytyvällä reseptillä valmistat muffinit puolessa tunnissa. Uunista otettu muffini on taivaallisen makuinen. Vaikka se näyttääkin arkiselta, sisältä paljastuu ihana, suklainen yllätys. Jos joulusta on jäljellä konvehteja, nekin sopivat muffineihin.
 
 
 
 
 
Appelsiini-suklaamuffinit
  • säilyvyys: parasta samana päivänä, 3 päivää jääkaapissa
  • riittävyys: 12 isoa muffinia
  • valmistusaika: 15 min + paisto 15 min
 
3 dl jauhoja
1,5 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1 dl maitoa
75 g voita tai margariinia
2 munaa
12 palaa Fazerin appelsiinisuklaata
 
 
Sulata voi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää joukkoon voisula, maito ja munat. Jaa taikinasta noin puolet 12 vuokaan. Laita jokaiseen suklaapala. Jaa loppu taikina päälle. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia.
  
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)