torstai 16. tammikuuta 2014

Mariannemuffinit valkosuklaasydämellä

Kelpaisiko juuri sinulle suklainen, mariannelta maistuva muffini, jonka sisällä on valkosuklainen yllätys?
 
Nämä muffinit täyttävät kaikkien toiveet: on suklaisuutta, mariannea, mehevyyttä. Lämpimänä muffinit ovat vastustamattomia, mutta kylmänäkin ihania. Pienenä vinkkinä silti: lämmitä jääkaappikylmää muffinia 5-10 sekuntia mikrossa. Nam! Kaiken kukkuraksi nämä ovat nopeita, eikä edes vatkainta tarvita.

 
 
Valkosuklaa-mariannemuffinit
  • riittävyys: 12 isoa muffinia
  • säilyvyys: parhaita tuoreina, jääkaapissa 2-3 päivää
  • valmistusaika: 15 min + paisto 15 min
 
3 dl jauhoja
0,5 dl kaakaojauhetta
1,5 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
0,5 dl marianne crush -rouhetta
1 dl maitoa
75 g voita tai margariinia
2 munaa
12 palaa valkosuklaata
 
Sulata voi. Sekoita kuivat aineet sekä marianne crush keskenään. Lisää joukkoon voisula, maito ja munat. Jaa taikinasta noin puolet 12 vuokaan. Laita jokaiseen valkosuklaapala. Jaa loppu taikina päälle. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoa halutessasi (päärynä- tai vanilja)jäätelön kera.
 

2 kommenttia:

  1. Nämä kuulostavat hyviltä! Mariannea ja valkosuklaata, namm...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämpiminä ovat varsinkin ihania! Valuva valkosuklaa ja minttuinen muffini, nam! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)