maanantai 16. joulukuuta 2013

Täytetyt jauhelihapihvit

Arkena syödään yleensä "peruspöperöjä", jotka valmistuvat nopeasti. Alempaa löytyvällä reseptillä saat nopeita, mutta erittäin maukkaita pihvejä. Nyt on aika herkutella arkenakin!


Täytetyt jauhelihapihvit 8 pihviä

1 dl korppujauhoja
2 dl vettä
500 g jauhelihaa
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
öljyä
1 kananmuna
1 rkl paprikajauhetta
2 tl oreganoa
0,5 tl suolaa
0,5 tl cayennepippuria
0,25 tl valkopippuria
0,25 tl mustapippuria
n. 1,5 dl juustoa muruina: fetaa, sinihomejuustoa, pippurijuustoa, oltermannia...

Laita korppujauhot veteen. Silppua sipulit ja kuullota niitä mikrossa öljyssä 2 minuuttia. Sekoita kaikki ainekset keskenään.  Muotoile pellille 8 pihviä. Laita jokaiselle pihville juustoa ja käännä pihvit puolikuun mallisiksi. Painele reunat kiinni. Paista pihvejä 200 asteessa n. 25 minuuttia.

 

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)