tiistai 3. joulukuuta 2013

Pastasalaatti, joka vie kielen mennessään

Äidille taas töihin evääksi... Minusta on ihana tehdä tällaisia hieman erilaisia ruokia kuin mitä yleensä arkisin syömme. Tästä tuli todella herkullista! Todellinen Hävikistä herkuksi -ruoka, sillä jämiäkin tähän laitettiin: päivälliseltä jäänyt pasta ja parsakaali.
 
Pastasalaatti 1:lle
 
1,5 dl raakaa pastaa tai noin 2 dl kypsää
yksi neljäsosa parsakaalista
2 rkl aurinkokuivattuja tomaattipaloja
juustoa; noin 0,5 dl kuutioina
1 rkl oliiviöljyä
oreganoa
suolaa
 
Jos pasta ei ole jo kypsää, keitä se ohjeen mukaan ja anna jäähtyä. Kypsennä myös paprika keittämällä.
 
Sekoita keskenään kaikki ainekset ja maista. Lisää tarvittaessa suolaa tai muita mausteita.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)