torstai 7. marraskuuta 2013

Mitä leipoa isänpäiväksi? (sisältää lukuisia reseptejä)

Jokaisella varmasti joskus tämä ongelma, ja minä päätin tehdä parhaani ongelman ratkaisemiseksi. Toivottavasti löydät itsellesi sopivan reseptin!
 

 
 
 
Kinuskidonitseja!
 
Helppoja, nopeita ja ihania! (tosin vaatii donitsipellin) Valmistuu puolessa tunnissa! Näillä hurmaat varmasti...
 
 
 
 
 
 


 
http://leivontaarakkaudella.blogspot.fi/search/label/makeat%20piirakat


Hieman haastavammat, mutta hienostuneen makeat aleksanterinleivokset kelpaavat niin ukille kuin lapsille. Varaa näihin aikaa.


http://leivontaarakkaudella.blogspot.fi/2013/10/geishakakku.html
 
 
Helppo, sekoitettava, mutta erittäin hyvä kakku. Voit tehdä jo huomenna ja syödä sunnuntaina. Säilytys parantaa tätä geishakakkua!
 
 
 
 
 
 
 
 
Vähillä aineksilla loihdit herkulliset isänpäivälounaan jälkiruokineen! Hurmaa isä täytetyllä possun sisäfileellä, uunikasviksilla ja toscakakulla!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Näissä pääsee taiteilemaan, voisi tehdä vaikka pienet lahjapaketit. Muffinit sokerimassakuorrutteella on oiva valinta sokerimassakakun sijaan.
 
 
 
 
 
 
Isänpäivän sämpylät ja omenaleivokset! Nam...
 
 
 
 
 
 
 Minimuffinipellillä valmistuu suloisia muffineita, jotka myös maistuvat hyvälle. Jos et omista minimuffinipeltiä, teko onnistuu myös ilman sitä tarpeeksi tukevilla vuoilla. Valkosuklaiset muffinit ovat tie isän sydämeen.
 
 
 
 
 
Nämä leivät tekaiset nopeasti isän ollessa unten mailla! Aikaa menee vain puoli tuntia, ja sitten saa nauttia lämpöisistä ja pehmeistä teeleivistä.
 
 
 
 
 
 
 
 
Suussasulavat dumlemuffinit ovat hyvä aloitus päivälle, sillä säilytys ei huononna leivonnaisia.
Ohje vain sekoitetaan, joten nämä voi tehdä isän heräämistä odotellessa!
 
 
 
 
Juustokakuista pitävät eivät voi vastustaa näitä juustokakkumuffineita, joissa yhdistyvät suklaataikina ja juustokakkutäyte. Varo, ettet syö kaikkia kerralla! http://leivontaarakkaudella.blogspot.fi/2013/09/kinuskilakkakakku.html?m=0
Itse aion tehdä isälleni kinuskilakkakakun, joka on on saanut suuren suosion perheessämme. Kakku on aikaa vievä, muttei vaikea tehdä.
http://leivontaarakkaudella.blogspot.fi/2013/10/mehevat-mokkapalat-eli-toisinsanoen.html?m=0

Helpot ja mehevät mokkapalat voi valmistaa hyvin jo päivää ennen. Silti ne maistuvat ihanilta heti leipomisen jälkeen, jos ei malta odottaa.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)