maanantai 18. marraskuuta 2013

Lämpimät tonnikalaleivät

Nämä tonnikalaleivät ovat niiden makuun, jotka pitävät aurinkokuivatuista tomaateista ja sinihomejuustosta. Toki tätäkin ohjetta voi muokata makunsa mukaiseksi. Voi esimerkiksi laittaa tuoretta tomaattia ja fetaa, jos alkuperäinen ei ole makuun. Tein nämä mikrossa, sillä tein vain kaksi leipää. Jos teet enemmän leipiä, kannattaa käyttää uunia.
 
Tonnikalaleivät yhdelle
 
1 ruisleipä eli 2 ruisleivän puoliskoa
1 rkl haluamaasi rasvaa levitteeksi
0,5 prk tonnikalaa
2 rkl aurinkokuivattuja tomaattipaloja
nokare sinihomejuustoa
(oreganoa)
2 dl juustoraastetta
1 pieni muna
 
Voitele leivät. Tasoittele tonnikala leiville, ripottele päälle aurinkokuivatut tomaatin sekä sinihomejuusto muruina. Laita päälle hieman oreganoa, jos pidät siitä. Sekoita juustoraaste ja kananmuna. Paista leivät uunissa 225 asteessa 10-15 minuuttia tai mikrossa täydellä teholla n. 2-3 minuuttia.

2 kommenttia:

  1. Mm, nämä ovatkin hyviä! Tällä reseptillä tulisikin juuri minun maullenk sopivat leivät! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)