perjantai 22. marraskuuta 2013

Arjen nopeita: possu-pastavuoka

Jääkaapista löytyi kypsää possun sisäfilettä, joista kehittelin ruuan. En nälissäni jaksanut ihmeitä keksiä ja tuloksena oli nopeasti valmistuva, mutta maukas arkiruoka.
 
Possu-pastavuoka 4:lle
 
öljyä
n. 200 g possun sisäfilettä kypsänä
n. 4,5 dl pastaa
ripaus suolaa
ripaus mustapippurirouhetta
1 tl paprikajauhetta
1 rkl oreganoa
2-3 dl maitoa
2 fl juustoa
 
Keitä pasta kypsäksi ja valuta se. Suikaloi liha pieneksi. Voitele vuoka öljyllä. Sekoita pasta, liha ja mausteet vuoassa. Kaada päälle maitoa pastaseoksen puoleen väliin. Ripottele juustoraaste päälle. Paista 225 asteessa vuoan koosta riippuen 20-30 minuuttia.
 
Jos pidät ketsupista, sitä kannattaa syödä tämän ruuan kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)