perjantai 18. lokakuuta 2013

Kasviswokkia possun kera sekä syksyisiä kuvia

Tein ruuaksi tänään kasviswokkia lihan seuraksi. Helppoa ja hyvää ruokaa.
Kasviswokki 4:lle
(oliivi)öljyä
1-2 sipulia
parsakaali
2 isoa porkkanaa tai pienempiä enemmän
pala keräkaalia,
mausteita (itse laitoin oreganoa, pasta basilico -maustetta, suolaa ja pippuria)
Lohko sipuli sekä parsakaali ja suikaloi porkkanat. Laita ne öljytilkan kera pannuun ja paista hellalla puoliteholla. Suikaloi keräkaali ja lisää se n. 20 minuutin paistamisen jälkeen. Lisää myös mausteet ja paista vielä noin 5 min.

HUOM! Wokin paistoaika riippuu kasvisten koosta.

Possun sisäfileviipaleet 4:lle

600 g marinoitua possun sisäfileetä (voit käyttää myös marinoimatonta, lisää silloin mausteita)

Laita uuni kuumenemaan 225 asteseen. Viipaloi pötkö 8 osaan. Laita uunivuokaan ja paista 225 asteessa noin 25 minuuttia.




Puista on lehdet jo lähteneet täällä Länsi-Suomessa.




Syksyn kukkaloistoa


Puolukoita kasvaa takapihallamme.




Lähden huomenna syyslomailemaan, joten tulee viikon tauko. Sitten reilun viikon päästä tulee postaus kera houkuttelevien ruokakuvien ja kauniiden maisemaotosten. :)

2 kommenttia:

  1. Hei!
    Blogissani on sinulle haaste: http://ruusunlehdenleipomukset.blogspot.fi/2013/10/haaste.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tulee lähipäivinä blogiini... :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)