lauantai 28. syyskuuta 2013

Voileipägrilli: tonnikala-aurajuustoleivät

Leipägrillistä tuleva tuoksu... Mmm, ihanaa!
Minä ainakin pidän todella paljon leipägrillileivistä!

Tällä kertaa tein täytteellä tonnikala, aurajuusto ja oltermanni. Nuo grillileivät ovat siitä hyviä, että täytteitä voi varioida ties kuinka paljon. Lisäksi ne ovat helppoja ja nopeita tehdä. Nytkin oli niin, että isäni meni jääkiekkopeliin ja minä sekä äitini ja siskoni menimme ratsastustunnille. Sieltä kotiin tultuamme ei ollut ruokaa valmiina ja kaikilla oli hirveä nälkä: siispä voileipägrilli esiin! Muutama minuutti vain, niin ihanaa ruokaa valmistui.


Leivät voileipägrillissä (= täydellinen lauantain nopea herkkuruoka)

paahtoleipää
täytteitä, kuten: tonnikala ja aurajuusto / feta ja tomaatti(+basilika) / kinkku ja aurajuusto
valikoimasi täytevaihtoehdon lisäksi jotain "normaalia" juustoa, kuten oltermanni, edam tms
rasvaa (käytin keijua)

Levitä täytteet paahtoleipäviipaleelle, päälle pari juustosiivua. Laita toinen leipäviipale päälle ja leikkaa vinottain eli kulmasta kulmaan. Voitele rasvalla. Paista voileipägrillissä n. 4 minuuttia. Anna jäähtyä hetken(mikä on miltei mahdotonta nälkäisenä! :D). NAUTI!



Meillä on vanha voileipägrilli, varmaan 10 vuotta. Palazzo on merkki ja värinä valkoinen. Hyvin toimii silti. Tosin pitkän aikaa se oli käyttämättäkin, kunnes siskoni löysi sen kaapin pohjalta ja innostui asiasta. Nyt teen voileipägrillillä useinkin leipiä. :)



Mukavaa lauantai-iltaa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)